. Alle wedstrijden zijn uitgesteld vanwege de Coronamaatregelen. De NFB wedstrijden zijn allemaal naar oktober en november verplaatst. Ook de eerste Zomerwedstrijd is uitgesteld, zodra mogelijk volgt er een datum. Het nieuwe Programma voor 2021 (versie 1-04-2021) is hieronder te downloaden.

Ook de Jaarvergadering is weer uitgesteld.

 
 
 
 

 

AGENDA Programma voor 2021

Zondag

 

HW om uur LW om uur

1e ZOMERwedstrijd.

Zie wedstrijdprogramma hier onder.

Gaat afhankelijk van de Corona cijfers voorlopig nog niet door.

Aanvang 10.00 uur, dus Let op.

Melden bij het tractoronderkomen tussen 8 en 9 uur.

Alle aassoorten toegestaan

Op de wedstrijd zondagen is er van 10-15 uur slechts 1 tractor (de Fendt) ter beschikking om de boot naar zee te brengen.

Deelname aan de wedstrijden, ook voor niet-leden: Inschrijving bij het tractoronderkomen, Noorderhazedwarsdijk 2A te Petten, tussen 8 en 9 uur bij de Zomerwedstrijden. Kosten van deelneming 6 € voor leden, 9 € voor niet-leden.

Deelname aan wedstrijden en gebruik van tractoren en platte wagen is geheel op eigen risico. Alle leden zijn persoonlijk aansprakelijk voor hun handelingen.

Bij de Zomerwedstrijden is alle aas toegestaan maar er mag niet met dobbers of kunstaas gevist worden, maar als proef voor 2019 mag er met 1 shadje worden gevist op slechts 1 haak van een normale onderlijn met onderlood. Makreel en horsmakreel tellen niet mee.

Op Winterwedstrijden zijn alleen zeepieren en zagers (steek- en kweekzagers, dus geen slikkies of witjes) toegestaan, om ieder gelijke kansen te geven, dus ook geen meshaften en tappen.

Vis minimaal 10 cm, dus onder de 10 cm (ook 9,9 cm) telt niet mee. Houdt de vis levend, zodat ze na het meten levend teruggezet kan worden.

Bij het vissen mag met niet verder dan kniediep waden.

Op deze pagina wordt bij twijfel vanaf vrijdagavond 19.00 uur aangegeven of de strandwedstrijd door gaat op zondag.

 
   

Jaarvergadering 2020

voor onbepaalde tijd uitgesteld.

 

 

Uitgesteld

Agenda klik hier

of bij "Jaarvergadering" waar ook de Notulen van 2019 te vinden zijn

voor het Jaarverslag 2019 klik hier

Voorlopig wedstrijd programma 2021: Klik hier voor Versie 1-04-20212021 WEDSTRIJD Programma NW9 01-04