De 1e NFB wedstrijd van 2019 is in Petten gevist. Er werden gemiddeld ruim 3 vissen gevangen. Arjan Rijnberg was 1e en John van de Langenberg was de beste NW9 visser met een 4e plaats (vakwinnaar met 8 vissen). 14e tot 17e werden Marcel Muntjewerf, Jos van Stralen, Jan Stoomer en John Beun. Ook nog in de prijzen: Piet Ott (21e) en Peter Loef (24e). Er deden maar liefst 160 vissers mee. Bij de korpsen werd NoordwestSeagull ons beste korps met een 5e plaats. NW9 werd 2e bij de verenigingen.

Op de 2e wedstrijd van 2019 in Noordwijk kwam Noordwest 9 niet best voor de dag ondanks hele goede vangsten, iedereen had vis. Kijk maar onder de Link hieronder voor de volledige uitslag.

 
 
 
 

 

--N F B-www.brandingsport.nl

Nederlandse Federatie van Brandingwatersportverenigingen

 

UITSLAG van de 1e NFB wedstrijd 2019 in Petten

Verslag van de 1e NFB wedstrijd in Petten

UITSLAG van de 2e NFB wedstrijd 2019 in Noordwijk

 

 

Uitslag van de 1e NFB wedstrijd 2018 in Noordwijk.

VERSLAG van de 1e NFB wedstrijd

Uitslag van de 2e NFB wedstrijd 2018 in Hoek van Holland

Verslag van de 2e NFB wedstrijd 2018 Hoek van Holland

Uitslag van de 3e NFB wedstrijd 2018 te Castricum

Uitslag van de 4e NFB wedstrijd 2018 en Einduitslag 2018

Verslag van de 4e NFB wedstrijd 2018 op 19 jan in Egmond

Noord West 9 is aangesloten bij de NFB, een organisatie van watersport- en bootvisclubs langs de Nederlandse kust.

De NFB behartigt de belangen van verenigingen die vanaf de kust op zee of het IJsselmeer activiteiten organiseren zoals wedstrijden voor bijvoorbeeld zeilboten, en in ons geval voor boot- en strandvissers. Een van de doelen is de veiligheid te bevorderen en zo stelt de NFB onder andere bepaalde eisen aan zeegaande sportvaartuigen, waaraan ook de door ons gekeurde boten voldoen. Een goedgekeurde boot ontvangt daarom ook de hier naast afgebeelde sticker.

De NFB organiseert ook elk jaar een strandviscompetitie van 4 wedstrijden, waar alleen leden van de bij de NFB aangesloten clubs aan mogen deelnemen. Noord West 9 doet aan deze wedstrijden mee met 4 korpsen en enkele individuele leden. Wilt U volgend jaar ook in een korps meevissen geef U dan tijdig op bij onze secretaris.

Individuele leden kunnen alleen nog aan de wedstrijden meedoen, als ze zich voor de hele NFB-competitie, (dus alle 4 de wedstrijden), bij de aanvang van de competitie inschrijven. De kosten zijn 40 € per seizoen.

Als onze vereniging een bepaalde NFB wedstrijd organiseert is er wel een mogelijkheid voor extra inschrijving van een beperkt aantal leden voor alleen deze wedstrijd. Meldt U dan aan bij de Voorzitter of het Secretariaat. Het inschrijfgeld bedraagt dan 12,50 €.

Voor het wedstrijdverslag van elke wedstrijd kunt U ook terecht op de website van de NFB bovenaan deze pagina (onder de knop STRANDVISSEN) en vervolgens aanklikken "Wedstrijdverslagen" en "Uitslagen Strandvissen". Deze website wordt echter niet altijd bijgehouden en is vaak niet actueel.


 NFB in Petten (23 maart 2019)


John ook vakwinnaar (4e plaats)

Prijsuitreiking en nazitten NFB 1 (2018)

Vis opmeten