De 2e wedstrijd bij Hoek van Holland was een groot succes voor NW9 met de eerste 3 plaatsen: Arie Mak werd 1e met 19 vissen, gevolgd door Gerard Oltmans met 17 en als 3e Dennis Cornielje met 15 vissen, die dus ook vakwinnaar werden. NW9 werd ook 1e bij de verenigingen.

De volledige uitslag van de wedstrijd en nu ook het verslag is onder de Link hieronder vermeld.

 
 
 
 

 

--N F B-www.brandingsport.nl

Nederlandse Federatie van Brandingwatersportverenigingen

 

Uitslag van de 1e NFB wedstrijd 2018 in Noordwijk.

VERSLAG van de 1e NFB wedstrijd

Uitslag van de 2e NFB wedstrijd 2018 in Hoek van Holland

Verslag van de 2e NFB wedstrijd 2018 Hoek van Holland

Noord West 9 is aangesloten bij de NFB, een organisatie van watersport- en bootvisclubs langs de Nederlandse kust.

De NFB behartigt de belangen van verenigingen die vanaf de kust op zee of het IJsselmeer activiteiten organiseren zoals wedstrijden voor bijvoorbeeld zeilboten, en in ons geval voor boot- en strandvissers. Een van de doelen is de veiligheid te bevorderen en zo stelt de NFB onder andere bepaalde eisen aan zeegaande sportvaartuigen, waaraan ook de door ons gekeurde boten voldoen. Een goedgekeurde boot ontvangt daarom ook de hier naast afgebeelde sticker.

De NFB organiseert ook elk jaar een strandviscompetitie van 4 wedstrijden, waar alleen leden van de bij de NFB aangesloten clubs aan mogen deelnemen. Noord West 9 doet aan deze wedstrijden mee met 5 korpsen. Wilt U volgend jaar ook in een korps meevissen geef U dan tijdig op bij onze secretaris.

Ook individuele leden kunnen aan de wedstrijden meedoen, daarvoor dient men zich uiterlijk 5 dagen voor een wedstrijd voor een of meerdere wedstrijden op te geven via het secretariaat van Noord West 9. De kosten zijn 10 Euro per wedstrijd.

Voor het wedstrijdverslag van elke wedstrijd kunt U ook terecht op de website van de NFB bovenaan deze pagina (onder de knop STRANDVISSEN) en vervolgens aanklikken "Wedstrijdverslagen" en "Uitslagen Strandvissen".


 

Prijsuitreiking en nazitten NFB 1 (2018)

Vis opmeten

NFB 2 John met een mooie bot