De 4e NFB wedstrijd van 2018 is uitgesteld en wordt nu op 19 januari gevist.

Gerrit van Haneghem en Gerard Oltmans worden vakwinnaar bij de 3e NFB wedstrijd in Castricum met resp. 8 vissen en 241cm en 7v en 196cm.

NW9 weer 1e bij de verenigingen. Everest 3 eindigt als 2e bij de korpsen en gaat nu aan de leiding overall.

De volledige uitslag van de wedstrijd wordt onder de Link hieronder vermeld.

 
 
 
 

 

--N F B-www.brandingsport.nl

Nederlandse Federatie van Brandingwatersportverenigingen

Uitslag van de 1e NFB wedstrijd 2018 in Noordwijk.

VERSLAG van de 1e NFB wedstrijd

Uitslag van de 2e NFB wedstrijd 2018 in Hoek van Holland

Verslag van de 2e NFB wedstrijd 2018 Hoek van Holland

Uitslag van de 3e NFB wedstrijd 2018 te Castricum

Noord West 9 is aangesloten bij de NFB, een organisatie van watersport- en bootvisclubs langs de Nederlandse kust.

De NFB behartigt de belangen van verenigingen die vanaf de kust op zee of het IJsselmeer activiteiten organiseren zoals wedstrijden voor bijvoorbeeld zeilboten, en in ons geval voor boot- en strandvissers. Een van de doelen is de veiligheid te bevorderen en zo stelt de NFB onder andere bepaalde eisen aan zeegaande sportvaartuigen, waaraan ook de door ons gekeurde boten voldoen. Een goedgekeurde boot ontvangt daarom ook de hier naast afgebeelde sticker.

De NFB organiseert ook elk jaar een strandviscompetitie van 4 wedstrijden, waar alleen leden van de bij de NFB aangesloten clubs aan mogen deelnemen. Noord West 9 doet aan deze wedstrijden mee met 5 korpsen. Wilt U volgend jaar ook in een korps meevissen geef U dan tijdig op bij onze secretaris.

Ook individuele leden kunnen aan de wedstrijden meedoen, daarvoor dient men zich uiterlijk 5 dagen voor een wedstrijd voor een of meerdere wedstrijden op te geven via het secretariaat van Noord West 9. De kosten zijn 10 Euro per wedstrijd.

Voor het wedstrijdverslag van elke wedstrijd kunt U ook terecht op de website van de NFB bovenaan deze pagina (onder de knop STRANDVISSEN) en vervolgens aanklikken "Wedstrijdverslagen" en "Uitslagen Strandvissen".


 

Prijsuitreiking en nazitten NFB 1 (2018)

Vis opmeten

NFB 2 John met een mooie bot