Vanwege de toenemende Coronaproblemen is de rest van de NFB competitie voor 2021 afgelast.

NFB competitie 2021 is op zaterdag 9 oktober in Hoek van Holland van start gegaan. NW9 vissers deden goed mee: Teun Leeuwenkamp en Andre de Ruiter werden vakwinnaar en daarmee 3e (met 10 vissen en 205cm) en 4e (met 5 vissen en 133cm). Gerard Oltmans werd 6e (9 vissen en 289cm) en Leo Onderwater 7e (6 vissen en 195cm).

NW9 werd 2e bij de verenigingen. Het NW9-Nipro Team werd 2e (92 punten) en NW9 Handy Fish team werd 5e met 117 punten.

Voor het volledige Verslag klik hieronder.

 

 
 
 
 

 

--N F B- WWW.BRANDINGSPORT.NL

Nederlandse Federatie van Brandingwatersportverenigingen

Verslag van de 1e NFB wedstrijd 2021, Hoek van Holland

Noord West 9 is aangesloten bij de NFB, een organisatie van watersport- en bootvisclubs langs de Nederlandse kust.

De NFB behartigt de belangen van verenigingen die vanaf de kust op zee of het IJsselmeer activiteiten organiseren zoals wedstrijden voor bijvoorbeeld zeilboten, en in ons geval voor boot- en strandvissers. Een van de doelen is de veiligheid te bevorderen en zo stelt de NFB onder andere bepaalde eisen aan zeegaande sportvaartuigen, waaraan ook de door ons gekeurde boten voldoen. Een goedgekeurde boot ontvangt daarom ook de hier naast afgebeelde sticker.

De NFB organiseert ook elk jaar een strandviscompetitie van 4 wedstrijden, waar alleen leden van de bij de NFB aangesloten clubs aan mogen deelnemen. Noord West 9 doet aan deze wedstrijden mee met 4 korpsen en enkele individuele leden. Wilt U volgend jaar ook in een korps meevissen geef U dan tijdig op bij onze secretaris.

Individuele leden kunnen alleen nog aan de wedstrijden meedoen, als ze zich voor de hele NFB-competitie, (dus alle 4 de wedstrijden), bij de aanvang van de competitie inschrijven. De kosten zijn 40 € per seizoen.

Als onze vereniging een bepaalde NFB wedstrijd organiseert is er wel een mogelijkheid voor extra inschrijving van een beperkt aantal leden voor alleen deze wedstrijd. Meldt U dan aan bij de Voorzitter of het Secretariaat. Het inschrijfgeld bedraagt dan 12,50 €.

Voor het wedstrijdverslag van elke wedstrijd kunt U ook terecht op de website van de NFB bovenaan deze pagina (onder de knop STRANDVISSEN) en vervolgens aanklikken "Wedstrijdverslagen" en "Uitslagen Strandvissen". Deze website wordt echter niet altijd bijgehouden en is vaak niet actueel.


 NFB in Petten (23 maart 2019)


John ook vakwinnaar (4e plaats)

Prijsuitreiking en nazitten NFB 1 (2018)

Vis opmeten