De 4e NFB wedstrijd van 2018 is op 19 januari gevist. Er werd weinig gevangen. Adrie Bremmer was de beste NW9 visser met een 7e plaats (5 vissen) met Dennis Cornielje op de 13e plaats met 3 vissen. Ons korps Everest 1 werd 5e, NW9 4e bij de verenigingen.

In de einduitslag 2018 overall werd Bas Hollander 1e (maar hij viste voor een ander team). Van NW9 was Dennis Cornielje de beste met een 4e plaats, Gerrit van Haneghem werd 13e en Gerard Oltmans 14e. Everest 3 was het beste korps van NW9 (4e plaats) en NW9 werd 2e bij de verenigingen.

De volledige uitslag van de wedstrijd wordt onder de Link hieronder vermeld. Nu ook het Verslag onder de link (30 januari 2019).

 
 
 
 

 

--N F B-www.brandingsport.nl

Nederlandse Federatie van Brandingwatersportverenigingen

Uitslag van de 1e NFB wedstrijd 2018 in Noordwijk.

VERSLAG van de 1e NFB wedstrijd

Uitslag van de 2e NFB wedstrijd 2018 in Hoek van Holland

Verslag van de 2e NFB wedstrijd 2018 Hoek van Holland

Uitslag van de 3e NFB wedstrijd 2018 te Castricum

Uitslag van de 4e NFB wedstrijd 2018 en Einduitslag 2018

Verslag van de 4e NFB wedstrijd 2018 op 19 jan in Egmond

Noord West 9 is aangesloten bij de NFB, een organisatie van watersport- en bootvisclubs langs de Nederlandse kust.

De NFB behartigt de belangen van verenigingen die vanaf de kust op zee of het IJsselmeer activiteiten organiseren zoals wedstrijden voor bijvoorbeeld zeilboten, en in ons geval voor boot- en strandvissers. Een van de doelen is de veiligheid te bevorderen en zo stelt de NFB onder andere bepaalde eisen aan zeegaande sportvaartuigen, waaraan ook de door ons gekeurde boten voldoen. Een goedgekeurde boot ontvangt daarom ook de hier naast afgebeelde sticker.

De NFB organiseert ook elk jaar een strandviscompetitie van 4 wedstrijden, waar alleen leden van de bij de NFB aangesloten clubs aan mogen deelnemen. Noord West 9 doet aan deze wedstrijden mee met 4 korpsen en enkele individuele leden. Wilt U volgend jaar ook in een korps meevissen geef U dan tijdig op bij onze secretaris.

Individuele leden kunnen alleen nog aan de wedstrijden meedoen, als ze zich voor de hele NFB-competitie, (dus alle 4 de wedstrijden), bij de aanvang van de competitie inschrijven. De kosten zijn 40 € per seizoen.

Als onze vereniging een bepaalde NFB wedstrijd organiseert is er wel een mogelijkheid voor extra inschrijving van een beperkt aantal leden voor alleen deze wedstrijd. Meldt U dan aan bij de Voorzitter of het Secretariaat. Het inschrijfgeld bedraagt dan 12,50 €.

Voor het wedstrijdverslag van elke wedstrijd kunt U ook terecht op de website van de NFB bovenaan deze pagina (onder de knop STRANDVISSEN) en vervolgens aanklikken "Wedstrijdverslagen" en "Uitslagen Strandvissen". Deze website wordt echter niet altijd bijgehouden en is vaak niet actueel.


 

Prijsuitreiking en nazitten NFB 1 (2018)

Vis opmeten