De 4e NFB wedstrijd van 2023 werd gehouden in Petten. Nico Tessel van NW9 wist deze wedstrijd in Petten te winnen met 12 vissen. Jan Stroomer was ook vakwinnaar met 9 vissen en Gerard Oltmans eindigde op de 6e plaats met 9 vissen. Bij de verenigingen werd NW9 1e.

In de Einduitslag werd Arjan Rijnberg (11p.) van de Slufter 1e. Beste NW9 visser was Jan Stroomer op een 2e plaats (18p.) en werd Nico Tessel 4e met 31p. Bij de korpsen eindigde NW9Seagull op de 1e plaats, NW9Nipro werd 4e en bij de verenigingen eindigde NW9 op de 2e plaats.

Voor de Einduitslag klik hieronder.

 

 
 
 
 

 

--N F B- WWW.BRANDINGSPORT.NL

Nederlandse Federatie van Brandingwatersportverenigingen

 

UITSLAG 4e NFB wedstrijd en EINDUITSLAG 2023.

Noord West 9 is aangesloten bij de NFB, een organisatie van watersport- en bootvisclubs langs de Nederlandse kust.

De NFB behartigt de belangen van verenigingen die vanaf de kust op zee of het IJsselmeer activiteiten organiseren zoals wedstrijden voor bijvoorbeeld zeilboten, en in ons geval voor boot- en strandvissers. Een van de doelen is de veiligheid te bevorderen en zo stelt de NFB onder andere bepaalde eisen aan zeegaande sportvaartuigen, waaraan ook de door ons gekeurde boten voldoen. Een goedgekeurde boot ontvangt daarom ook de hier naast afgebeelde sticker.

De NFB organiseert ook elk jaar een strandviscompetitie van 4 wedstrijden, waar alleen leden van de bij de NFB aangesloten clubs aan mogen deelnemen. Noord West 9 doet aan deze wedstrijden mee met 4 korpsen en enkele individuele leden. Wilt U volgend jaar ook in een korps meevissen geef U dan tijdig op bij onze secretaris.

Individuele leden kunnen alleen nog aan de wedstrijden meedoen, als ze zich voor de hele NFB-competitie, (dus alle 4 de wedstrijden), bij de aanvang van de competitie inschrijven. De kosten zijn 40 € per seizoen.

Als onze vereniging een bepaalde NFB wedstrijd organiseert is er wel een mogelijkheid voor extra inschrijving van een beperkt aantal leden voor alleen deze wedstrijd. Meldt U dan aan bij de Voorzitter of het Secretariaat. Het inschrijfgeld bedraagt dan 12,50 €.

Voor het wedstrijdverslag van elke wedstrijd kunt U ook terecht op de website van de NFB bovenaan deze pagina (onder de knop STRANDVISSEN) en vervolgens aanklikken "Wedstrijdverslagen" en "Uitslagen Strandvissen". Deze website wordt echter niet altijd bijgehouden en is vaak niet actueel.


 NFB in Petten (14 september 2022), het winnende NW9-Niproteam.


Controleurs waren lekker bezig, prachtig weer.

Na afloop verloting

Vooral bot gevangen

Verlotingstafel